Park site residens / Парк сайт резиденс
затвори x

ТАРАМЕКС ЕООД

има удоволствието да Ви предостави възможността да станете един от собствениците в луксозно новостроящ се жилищен комплекс, разположен в непосредствена близост до MALL Plovdiv, Гребната база и парк „Отдих и култура”.

Жилищния комплекс ще се състои от 4 жилищни сгради и 5 самостоятелни фамилни къщи.
Предлагат се апартаменти от 40 до 300 кв.м. с перфектно разпределение и разположение.

В комплекса са предвидени и търговски площи, които ще задоволят необходимите нужди на прибиваващите в комплекса, както и гаражи и паркоместа, намиращи се на подземно ниво.

Комплексът ще разполага със стилно завършен вътрешен двор: озеленяване, детски кът и място за почивка.

При строителството на комплекса ще се използват иновативни технологии и висококачествени материали: тухли WIENERBERGER - POROTHERM с подобрени топлоизолационни и шумоизолационни качества.

Прозорците - PVC дограма с двоен стъклопакет с четирисезонно стъкло, фасада с изолирана топлоизолационна система с минерални мазилки, луксозни общи части - парапети от ковано желязо по стълбища, етажни площадки и тераси, луксозни и безшумни асансьори, луксозни фоайета, ще бъдат положени топло и хидроизолационни системи по пода ии тавана, който ще осигурят допълнително енергоспестяване на живущите в комплекса.

ТАРАМЕКС ЕООД

е с доказано име на пазара с добро и качествено строителство и луксозно довършване на построените от нея сгради намиращи се в гр.Пловдив и гр.Пазарджик.

ПАРК САЙТ РЕЗИДЕНС

Жилищния комплекс ще се състои от 4 жилищни сгради и 5 самостоятелни фамилни къщи.

виж повече